Gratis skraplotter

Att hitta gratis skraplotter online är inte några problem idag. Utöver Trisslotten så har Svenska spel flera andra lotter till försäljning och även dem kan man lägga vantarna på helt gratis ibland. Ett bra exempel på andra skraplotter från Svenska spel som går att få gratis är Tia men det finns även chansen att få någon av Skrapspelslotterna gratis. Bland dessa hittar du flera roliga varianter som; Skrapkryss, Skrapbingo, Skrappyramid och Skrapstjärna till exempel. Precis som Triss så kan man hitta dessa spännande lotter gratis på flera platser online. Vill du veta mer om detta och om hur du ska gå till väga? Surfa in under vår flik ”Få Triss gratis” här hos oss!

Självklart är det inte bara Svenska spel som säljer skraplotter online, det finns flera andra aktörer på marknaden och här finns det också gratis lotter att hämta. För att få lägga vantarna på dem brukar det inte krävas mycket mer än att du registrerar dig på en av spelföretagens hemsidor som ny medlem. Vips, så har du kanske till och med flera stycken gratis skraplotter att spela på med chansen att vinna. Hos en del får man kanske inte skraplotter på en gång utan istället en välkomstbonus att köpa lotter för men gratis blir det ju hur som. Du kanske undrar vilka spelsajter det här gäller? Faktum är att du idag kan hitta ett stort utbud av härliga skraplotter hos de flesta spelsajter, oavsett om det är casinon eller bingosajter så har dem skraplotter. Dessutom får vi inte glömma att man även numera hittar flera bra spelsajter som specialiserat sig på just skraplotter online. Jag pratar så klart om de riktigt populära; Scratch2Cash, Mega Scratch, Svenska lotter med flera. Skraplotter är riktigt roligt och online hittar du alltså ett riktigt brett utbud av detta härliga spel. Några av de mer välkända spelsajter där du kan få gratis skraplotter eller gratis bonuspengar att köpa dem för är; Betway, Unibet, Betsson och MariaBingo.

Andra sätt att få gratis skraplotter

Det finns egentligen massor av olika sätt att tillskansa sig gratis skraplotter idag. Har du någon gång köpt en korsordstidning till exempel så vet du att man ofta kan vinna skraplotter som Triss i deras tävlingar. Det finns även massor av företag som gör marknadsundersökningar och som erbjuder dig som deltar betalning i form skraplotter. Ser du dig omkring online så kommer du snart märka att det inte är några större problem att få tag i gratis skraplotter varje dag om man vill. Sedan får vi inte heller glömma alla de hemsidor som varje dag listar de sajter som erbjuder just gratis skraplotter online för tillfället.